Home » Tuinfeest

Zussen&Zo en Joy nodigen jou uit voor het spetterende tuinfeest

Een gezellige middag samen met andere vrouwen: ontmoeten, workshops, kraampjes, snuffelen, (woon)styling, creatief, brocante, papercafe en genieten van de zelf meegebrachte hapjes. Voor de kinderen allerlei leuke spelletjes, schminken, knutselen en tot slot zal Joy een mini-concert geven. Dit zijn de ingrediënten voor het spetterende tuinfeest op woensdagmiddag 24 september van 14.00 tot 16.00 bij de Centrumkerk (Van Echtenstraat 64) georganiseerd door Zussen&Zo samen met kinder- en tienerkoor Joy.

De vrouwen van Zussen&Zo als ook de ouders van Joy reageerden direct heel enthousiast om samen een tuinfeest te organiseren bedoeld voor christelijk betrokken vrouwen en hun (eventuele) kinderen. Zussen&Zo en Joy verwachten dan ook een grote opkomst op dit unieke evenement in Hoogeveen. Niet alleen uit Hoogeveen zelf, maar ook daarbuiten hebben vrouwen al toegezegd graag te willen komen. Bij regenachtig weer worden de activiteiten van het tuinfeest gehouden in de Centrumkerk zelf.

Tijdens het tuinfeest kunnen de zussen snuffelen bij de kraampjes met (selfmade) artikelen, aanschuiven bij een theekransje, brocant en creatief swoppen en aanschuiven bij het Papercafe. Ook worden er leuke workshops georganiseerd: granny haken, armband maken en woonstyling. Het is de bedoeling dat iedere deelneemster een zelfgemaakte lekkernij meeneemt en deze tezamen met de andere zussen deelt. Voor de eerste 50 gasten is er trouwens een leuke goodiebag.

Kinder- en tienerkoor Joy zorgt voor het vermaak van de kinderen zodat moeders de tijd hebben om ontspannen het tuinfeest van Zussen&Zo te bezoeken. Een paar ouders zullen de kinderen schminken en verder zijn er diverse workshops waar de kinderen kunnen zingen of een muziekinstrumentje maken. Voor de kinderen die liever iets anders doen, zijn er ook andere leuke activiteiten en spelletjes. Wij ontvangen voor deze middag geen bijdragen van en anderen en daarom vragen wij ter dekking van onze kosten voor het knutselen een bijdrage per kind van € 1. Aan het einde van de middag geven de kinderen en tieners van Joy een spetterend mini-concert.

Wil je meer weten of ons volgen op facebook? Bezoek dan onze website zussenenzo.nl en joyhoogeveen.nl. Op facebook kan je ons vinden onder ‘Zussen&Zo’ en ‘KoorJoyHoogeveen’.


Maak een Gratis Website met JouwWeb