Home » Nieuws » Nieuws 2012-2013

Nieuws 2012-2013

 

 


 

Kinderkoor Joy al weer 3 jaar!

 

Hoogeveen, 11 maart 2013: Kinderkoor Joy uit Hoogeveen heeft afgelopen week al weer haar 3e verjaardag gevierd met de bijna 45 koorleden. Het in 2010 opgerichte kinderkoor is inmiddels een vast begrip geworden in Hoogeveen.

 

Na de wekelijkse repetitie vierden de Joy-kinderen de verjaardag samen gezellig onder het genot van een portie patat met knakworst. De kinderen waren erg enthousiast en ook de ouders die meehielpen, vonden het leuk om samen zo de verjaardag te vieren.

 

Het bestuur van kinderkoor Joy kijkt momenteel hoe het koor haar eigen spullen kan aanschaffen. Onlangs heeft het koor (2e hands) bankjes aangeschaft, zodat de kinderen tijdens de optredens veel beter zichtbaar zijn voor het publiek.

 

Een andere wens is de aanschaf van eigen geluidsapparatuur. Hiervoor is veel geld nodig. De bijdragen van leden en optredens zijn vrij gering, waardoor er niet veel eigen reserves zijn opgebouwd in afgelopen jaren. Een groot gedeelte van het overgebleven geld wordt namelijk gebruikt om ook leuke dingen te doen voor de kinderen als dank voor hun geweldige inzet.

 

Voor de aanschaf van eigen geluidsapparatuur is inmiddels een subsidieaanvraag ingediend bij het Prins Bernhard Cultuurfonds. Verder zullen extra acties nodig zijn om de rest van het geld bij elkaar te brengen. De huidige geluidsapparatuur wordt beschikbaar gesteld door de kerk en wordt gehuurd.

 

Ben jij benieuwd naar ons koor en de vrolijke, christelijke liedjes die wij zingen? Kijk dan gauw op onze website www.kinderkoorjoyhoogeveen.nl of like onze facebook-pagina.

 


 

Kinderkoor Joy sluit het jaar gezellig af

 

Hoogeveen, 19 december 2012: Kinderkoor Joy sluit het jaar af onder het genot van een kop chocolademelk met een kerstkrans. Ook voor de ouders is er de gelegenheid om even bij te praten. Het bestuur bedankt de kinderen voor de inzet van afgelopen jaar en wens ieder een gezegde kerstdagen en gelukkig 2013.

 


Kinderkoor Joy verheugt zich op kerst 

 

Hoogeveen 12-12-12: Kinderkoor Joy sluit het jaar af met twee fantastische kerstoptredens.  Joy zal onder meer haar muzikale medewerking verlenen aan een speciale kinderdienst op 24 december om 18.30 uur in de Vredehorst.  Op dit moment doen de kinderen erg hun best het nieuwe kerstrepertoire uit hun hoofd te leren zingen en zij verheugen zich enorm op deze optredens met een speciale verrassing.

 

De circa 35 kinderen van Joy repeteren door tot aan de kerstvakantie en tijdens de laatste repetitie dit jaar hebben ouders en kinderen een gezellig samenzijn met iets lekkers erbij.

 

Het bestuur bedankt alle kinderen en vrijwilligers – in het bijzonder de muzikanten van de band - voor hun inzet het afgelopen jaar en wenst een ieder een gezegende kerst en een gezond 2013.

 

PS: Nieuwsgierig geworden naar Joy of wil je een keer komen kijken? Neem dan eens een kijkje op onze vernieuwde website: www.kinderkoorjoyhoogeveen.nl

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb