Home » Nieuws » Nieuws 2013-2014

 


 

Een nieuw geluid voor Kinder- en Tienerkoor Joy

Hoogeveen,  20 februari.

Sinds de oprichting van Kinderkoor Joy, nu bijna 4 jaar geleden, werd er tijdens optredens gebruik gemaakt van een geleende geluidsinstallatie. Al langer leefde de wens om zelf een goede installatie aan te schaffen waardoor het geluid van Joy nog beter zou gaan klinken.

 

Om dit te bereiken werd er een actie georganiseerd onder  de koorleden. Alle koorleden gingen enthousiast aan de slag om bloembollen te verkopen in hun familiekring, buren etc. Met een geweldig resultaat! Ruim 500,- werd er opgehaald. 

 

Mede dankzij een subsidie van het Rabobank stimuleringsfonds kon er tot aanschaf van een geluidsinstallatie worden overgegaan.  Al een paar keer is de installatie gebruikt bij een optreden. De eerste reacties zijn lovend! 

 

Om ouders en andere belangstellenden ook het nieuwe geluid van Joy te laten horen wordt er een open repetitie gehouden op woensdag  5 maart. Het Kinder- en tienerkoor  zal zich dan presenteren met de nieuwe geluidsinstallatie.  

 

Als u als kerk of gemeente overweegt om ons uit te nodigen voor een optreden, dan is dit de uitgelezen mogelijkheid om te komen luisteren naar wat we kunnen. 

 

Als uw kind graag wil zingen maar niet zo goed weet of het wel leuk is, kom dan kennismaken met ons enthousiaste kinder- en tienerkoor.

 

U bent op woensdag 5 maart vanaf 16.30 van harte WELKOM! We zingen tot 17.00, daarna is er gelegenheid voor een nadere kennismaking onder het genot van koffie of thee, of ranja.

 

Nieuws 2013-2014

 

 


 

Nieuw tienerkoor Joy van start in Hoogeveen!


Kinderkoor Joy bestaat al weer ruim 3 jaar en een aantal leden zijn inmiddels tieners geworden.  De tieners hebben vorig seizoen aangegeven dat ze graag liedjes zingen die meer passen bij hun leeftijd.  Nadat teens tuned  enkele jaren geleden is gestopt, zijn er voor tieners tot 16 jaar geen koren meer aanwezig in Hoogeveen. En dat vinden wij juist heel jammer. Ons koor laat ook graag de boodschap van Gods liefde  door hen horen…

 

Kinder- en tienerkoor Joy telde aan het einde van het vorige seizoen ruim 40 leden en ongeveer 10 leden hebben aangegeven dat ze graag deel willen uitmaken het nieuwe tienerkoor (10-16 jaar). 

Het is de bedoeling dat het tienerkoor afzonderlijk om de andere week - naar verwachting op de maandagavond - zal gaan repeteren op een vast adres bij één van de leden thuis in de wijk Trasselt (De Weide). Het kinderkoor – bedoeld voor kinderen van 4-10 jaar – blijft zoals gebruikelijk iedere week repeteren in de Centrumkerk van Hoogeveen.  Optredens worden – zoals het bestuur dit nu kan inschatten – zowel gezamenlijk als afzonderlijk gegeven.

  

Joy zoekt jou!

 Wil je ook eens komen zingen bij ons kinder- of tienerkoor? Bezoek dan onze geheel vernieuwde website (www.joyhoogeveen.nl) of, nog leuker, kom eens kijken op één van onze repetities en ervaar hoe leuk het is om te zingen bij Joy!

PS: Op 2 september om 20.00 uur organiseren wij in de Centrumkerk (Van Echtenstraat 64, Hoogeveen)  een informatie-avond over ons tienerkoor. Ben je benieuwd en wil je graag kennis maken met ons koor? Jij en je ouders zijn van harte welkom!

 

Tot Joy!


Maak een Gratis Website met JouwWeb