Home » Nieuws » Nieuws 2014-2015

Nieuws 2014-2015

 

 


 

Kinderkoor Joy en Zussen en Zo organiseren samen een tuinfeest

 

Hoogeveen, 24 september 2014: 

Een gezellige middag samen met andere vrouwen: ontmoeten, workshops, kraampjes, snuffelen, (woon)styling, creatief, brocante, papercafe en genieten van de zelf meegebrachte hapjes. Voor de kinderen allerlei leuke spelletjes, schminken, knutselen en tot slot heeft Joy een mini-concert gegeven. Dit waren de ingrediĆ«nten voor het spetterende tuinfeest op woensdagmiddag 24 september in de Centrumkerk georganiseerd door Zussen&Zo samen met kinder- en tienerkoor Joy.

De vrouwen van Zussen&Zo als ook de ouders van Joy reageerden direct heel enthousiast om samen een tuinfeest te organiseren bedoeld voor christelijk betrokken vrouwen en hun (eventuele) kinderen. Zussen&Zo en Joy verwachten dan ook een grote opkomst op dit unieke evenement in Hoogeveen. Niet alleen uit Hoogeveen zelf, maar ook daarbuiten hebben vrouwen al toegezegd graag te willen komen. Bij regenachtig weer worden de activiteiten van het tuinfeest gehouden in de Centrumkerk zelf.

Tijdens het tuinfeest konden de zussen snuffelen bij de kraampjes met (selfmade) artikelen, aanschuiven bij een theekransje, brocant en creatief swoppen en aanschuiven bij het Papercafe. Ook werden er leuke workshops georganiseerd: granny haken, armband maken en woonstyling. Het was de bedoeling dat iedere deelneemster een zelfgemaakte lekkernij meeneemt en deze tezamen met de andere zussen deelt. 

Kinder- en tienerkoor Joy zorgt voor het vermaak van de kinderen zodat moeders de tijd hadden om ontspannen het tuinfeest van Zussen&Zo te bezoeken. Een paar ouders hebben de kinderen geschminkt en verder  waren er diverse workshops waar de kinderen konden zingen of een muziekinstrumentje maken. Voor de kinderen die liever iets anders deden, waren er ook andere leuke activiteiten en spelletjes. Aan het einde van de middag gaven de kinderen en tieners van Joy een spetterend mini-concert.

Maak een Gratis Website met JouwWeb