Home » Agenda & Reacties

Optredens / Kooragenda


Optredens:

 

12-10-2014  Baptistengemeente De Schutse Hoogeveen 

26-10-2014  PKN in Westerbork

 

Bovengenoemd staan alle optredens die definitief vaststaan. Ons koor krijgt regelmatig verzoeken om op te treden tijdens een kerkdienst. Bij de aanvraag van een optreden verzoeken wij u uw voorkeur aan te geven voor de koren: kinderkoor dan wel tienerkoor of een gezamenlijk optreden van beide koren. Wij kijken dan graag met u naar de mogelijkheden. 

 

Verder hebben wij enkele praktische zaken tijdens onze optredens elders opgenomen op deze website. Deze informatie vindt u hier.

 


Repetities:

De repetities van ons koor vinden plaats op:

- kinderkoor (4-10 jaar): iedere woensdagmiddag van 16.30-17.15 uur in de Centrumkerk (Van Echtenstraat 64) te Hoogeveen

- tienerkoor (10-16 jaar): om de week op de maandagavond van 18.45-19.30 uur in Trasselt (wijk De Weide).

 

Wij oefenen niet in schoolvakanties, tijdens de zomermaanden en op bid- en dankdag.  De zomerperiode begint na de Pinksteren en loopt door tot de laatste week van de zomervakantie

 


Mededelingen:

  • 01-09-2014 eerste repetitie tienerkoor
  • 20-08-2014 eerste repetitie kinderkoor

 


 

Reactie plaatsen

Reacties

Nia Prins
10 jaar geleden

Als contactpersoon namens de muziekcommissie vanmorgen jullie website bekeken. Erg mooi goed compleet er is veelop te vinden. De filmpjes op youtube ook mooi en duidelijk. Prachtige t-shirts trouwens! Heel veel zegen met dit prachtige kinderkoor gewenst.

Herman Kuiper
11 jaar geleden

Ik zal mij eerst even voorstellen: Mijn naam is Herman Kuiper en ben voorzitter van de KCZB afd. Drenthe. In de eerste plaats van harte welkom als lid van de KCZB. Als afd, Drenthe geven wij een kwartaalblad uit. Wij geven koren de ruimte in ons blad Legato onder het hoofdstuk: Koren in de picture.
Het zou leuk zijn als jullie je zouden willen voorstellen in Legato. Het eerst volgende nummer verschijnt in September. Mocht dit nog lukken om een voor 24 augustus een stuk in te leveren dat zou dit fantastisch zijn.

Met vr gr en succes met het koor,

Herman Kuiper

Otten
11 jaar geleden

Hé wat leuk, wat is de website mooi geworden. Ik zie dat het goed gaat met het kinderkoor en dat jullie veel optredens hebben! Heel veel succes! Zet hem op!

Maak een Gratis Website met JouwWeb